Σχετικά με εμάς

Ύστερα από 7 χρόνια αυτόνομης πορείας, αποφασίσαμε τη διαμόρφωση κοινής τροχιάς στον τεχνικό κόσμο, με το πάντρεμα της μηχανικής και της αρχιτεκτονικής.

Με την εμπειρία που διαθέτει ο καθένας στον τομέα του, είμαστε έτοιμοι να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας δίνοντας αξιόπιστες λύσεις. Συνδυάζοντας το παλιό με το νέο, το παραδοσιακό με το σύγχρονο, το συμβατικό με το καινοτόμο, η TIC team αποσκοπεί στη συνεργασία μαζί σας για οποιοδήποτε project με moto… MAKE IT SIMPLE

Χρίστος-Ηλίας Τσίχλης

Πολιτικός Μηχανικός ΔΠΘ, MSc
Ενεργειακός Επιθεωρητής, Ελεγκτής Δόμησης

Αποφοίτησε από το Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών του ΔΠΘ το 2011 και κατέχει τον μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών με θέμα “Νέα υλικά και τεχνολογίες στο σχεδιασμό έργων από οπλισμένο σκυρόδεμα” από το ΔΠΘ.

Είναι μέλος του ΤΕΕ από το 2012, ανήκει στο Τμήμα Πιστοποιημένων Ενεργειακών Επιθεωρητών Ά κλάσης του ΥΠΑΠΕΝ από το 2014 και είναι ελεγκτής δόμησης από το 2023. Έχει υπηρετήσει ως εκπρόσωπος του ΤΕΕ σε πλήθος επιτροπών από το 2019.

Η κύρια ενασχόλησή του περιλαμβάνει τον έλεγχο υφιστάμενων κατασκευών – ειδικών τεχνικών έργων & την αποτίμηση της αντοχής τους, τη διαχείριση και επίβλεψη οικοδομικών έργων.

Έχει πιστοποίηση από το Διεθνή Φορέα TUV AUSTRIA (Παράρτημα Ελλάδος) στην ανάλυση, εκτίμηση και εφαρμογή δομικών επισκευών και μεθόδων προστασίας βάσει του EN 1504. Η βασική του προτεραιότητα είναι η προσεκτική προσέγγιση τεχνικών προβλημάτων, η μεθοδική αντιμετώπισή τους και η αξιόπιστη παροχή λύσεων.

christoilias@ticteam.gr
+30 6948584804

Έλενα Υφαντή

Αρχιτέκτων Μηχανικός ΕΜΠ, MSc
Ενεργειακός Επιθεωρητής

Αποφοίτησε από το Τμήμα Αρχιτεκτόνων Μηχανικών του ΕΜΠ το 2012 και έκτοτε είναι μέλος του ΤΕΕ.

Κατά τα πρώτα χρόνια της καριέρας της, συνεργάστηκε με μεγάλα αρχιτεκτονικά γραφεία της Αθήνας και της Μυκόνου, επικεντρώνοντας το έργο της στη μελέτη και κατασκευή νέων πολυτελών κατοικιών, καθώς και στη μελέτη νέων ή ανακαινίσεων τουριστικών καταλυμάτων.

Από το 2016, ως ελεύθερη επαγγελματίας, ασχολείται με την αρχιτεκτονική μελέτη & αρχιτεκτονικό σχεδιασμό υφιστάμενων και νέων κατασκευών, την εσωτερική διακόσμηση και το φωτορεαλισμό. Στόχος της αποτελεί η βελτιστοποίηση των συνθηκών ζωής των χρηστών μέσα από την αρχιτεκτονική και το design μετατρέποντας τις άψυχες δομές σε «δοχεία ζωής».

elena@ticteam.gr
+30 6943688641